Anna Magdaléna - lidé, pro které je slovo cukrářství základem poctivé práce. S pečlivostí našich babiček připravujeme, sladké dobroty, které okouzlí nápaditým vzhledem a lahodnou chutí dosaženou dlouholetým sbíráním základních receptů bez použití instantních přípravků. Jsme cukráři, stále ještě používáme vejce, máslo, mouku a lahodnou smetanu a věříme, že vynaložené úsilí se nám zúročí v podobě spokojených zákazníků.
Anna Magdaléna překvapí osobním přístupem
a ochotou splnit
i nejnáročnější přání
a představy.
Anna Magdaléna se pyšní cukrářkami Annou Baštýřovou, Ivetou Kropáčovou, Lucií Velechovskou, Nicol Bernáthovou které stihli ve své profesi nasbírat nespočet uznání ze světových i domácích gastronomických soutěží. Svou nesmírnou vůlí zvládnout poctivě řemeslo získali obdiv a úctu všech, kteří se s jejich prací setkali. Cukrářský tým Anna Magdaléna přináší talent, schopnosti a mistrovství z těch nejprestižnějších restaurací i na Vaše stoly.
Od roku 2000 až do roku 2005 pracovala jako cukrářka v Obecním domě v Praze. V té době dostala příležitost seznámit se s různorodou kuchyní a tyto zkušenosti se snaží využívat ve své praxi. Seznámení a spolupráce se zkušenými odborníky z Čech i zahraničí jí pomáhá udržet nadstandardní úroveň pojetí dezertů. V letech 2002 – 2005 se stala úspěšnou trojnásobnou vítězkou soutěže Gastro Hradec. Od roku 2005 pracovala v restauraci Kampa Fish jako šéfcukrářka. První šéfkuchař této restaurace vynikající francouzský profesionál, dále zvýšil její cukrářskou prestiž a odbornou úroveň. V roce 2005 se stala členkou CULINARY NESTLÉ TEAMu a jako jeho velká opora výrazně napomohla k bronzovému úspěchu v bazilejské soutěži individuálních teamů European Culinary Challenge. V té době prostřednictvím seminářů mnoho úspěšných profesionálů mohlo získat její bohaté zkušenosti. Jako členka ČESKÉHO NÁRODNÍHO TEAMu získala v roce 2007 stříbrnou medaili na světové soutěži AMERICAN CULINARY CLASSIC v Chicagu. Od roku 2009 se naplno věnuje své cukrářské dílně Anna Magdaléna.
Vyučila se cukrářkou v Hotelu InterContinental kde po vyučení dva roky pracovala. Hodně se zde naučila a měla možnost jezdit na místní i zahraniční soutěže. Také zde měla příležitost se seznámit a spolupracovat s cukrářem Lukášem Skálou, který nyní patří mezi nejlepší cukráře světa. Tato spolupráce jí hodně pomohla v jejím pracovním růstu. Dále pracovala v rybí restauraci Fish kde se poznala s Annou Baštýřovou se kterou dnes pracuje. I od ní se naučila mnoho užitečných věcí a technik. Od roku 1998 do roku 2003 se účastnila mnoha soutěží jako jsou Gastro Junior, Gastro Hradec a soutěž O Zlatou slunečnici Hera. V roce 2004 byla členkou Regionálního týmu Praha, se kterým byla na soutěži Intergastra Stuttgart kde společně získali stříbrnou a bronzovou medaili a dále na Olympiádě IKA Erfurt kde získali stříbrnou a bronzovou medaili. V roce 2008 byla na Kypru s Národním týmem České republiky na Mediterrarean Culinary Challenge kde získali zlatou medaili. Nyní pracuje v cukrářství AnnaMagdalena kde využívá své znalosti a dovednosti při práci která je jí i koníčkem.