Korpusy, krémy, potahy

  • Korpusy:

  • světlý piškotový
  • čokoládový korpus
  • ořechový
  • Druhy potahů:

  • fondán (sněhově bílá potahovací hmota)
  • mandlová potahová hmota ( barva – mandle, NEJDE V PROVEDENÍ BÍLÉ BARVY )
  • Pokud Vám tyto potahy nevyhovují lze po domluvě potah upravit

  • čokoládová poleva (bílá, mléčná, hořká)
  • čokoládové trubičky (bílé, hořké)
  • různé druhy osypů
  • Krémy:

  • lehký tvarohový se smetanou
  • lehký jogurtový se smetanou
  • smetanovo - vanilkový krém
  • lehký čokoládový krém z belgické čokolády
  • limetkový krém
  • krém ze zakysané smetany s čokoládovými křupinkami
  • ořechový krém s nugátem
  • pistáciový
  • krém mascarpone s karamelem
  • Všechny druhy krémů lze kombinovat s ovocem např. broskev, banán, malina, lesní plody, jahody, višně...
  • Další možnosti jsou například kombinace

  • kokos - malina - limetka
  • red velvet s malinami a krémem s philadelphie
  • mascarpone nugát
  • tmavý korpus - bavarian krém - višně
  • pana cotta - lesní plody
  • mandlový korpus - čokoládovo- pomerančový krém
  • Do svatebního dortu doporučujeme:

  • Lehký jogurtový krém se smetanou s malinami a čokoládovým korpusem prokropeným likérem.
  • Čokoládový krém doplněný o marinované višně s čokoládovým korpusem, prokropený Amarettem.